nomango.dk - under indvikling
[ Forside ] [ Frugter ] [ Grøntsager ] [ Nødder ] [ Bælgplanter ]
[ Vitaminer ] [ Mineraler ] [ Egenskaber ]
  1. Skriv fx "vitamin" i søgefeltet for kun at få vist vitaminer. Eller skriv A- for A-vitamin osv.
  2. Sorter efter en bestemt kolonne i tabellen ved at klikke på kolonnens overskrift.

Paksoi, pak-choi, pai tsai, rå

Brassica chinensis L.

 
ID Komponent Indhold/100g ADT (% af ADT i 100g) ADT børn (% af ADT i 100g)
0Energi61 kJ----
1Protein, total1.5 g----
2--total-N0.2 g----
3Fedt, total0.2 g----
4--mættede fedtsyrer0 g----
5--monoumætt. fedtsyrer0 g----
6--polyumætt. fedtsyrer0.1 g----
7--kulhydrat, tilgængelig1.2 g----
8Kulhydrat, total2.2 g----
9--tilsat sukker0 g----
10--kostfibre1 g----
13Vand95.3 g----
14A-vitamin150 RE8001940038
23D-vitamin0 µg12050
36B1-vitamin, thiamin0.04 mg1.140.76
37B2-vitamin, riboflavin0.07 mg1.450.89
38Niacin0.75 NE1750.6125
39--niacin0.5 mg16396
40--tryptofans bidrag0.25 mg----
41B6-vitamin0.236 mg1.4170.830
45Pantothensyre0.088 mg6124
47Folat66 µg200337588
49B12-vitamin0 µg2.5010
50C-vitamin45 mg805640113
56Natrium, Na65 mg----
57Kalium, K252 mg----
58Calcium, Ca105 mg8001360018
59Magnesium, Mg19 mg37558522
60Phosphor, P37 mg70054708
61Jern, Fe0.8 mg146810
64Kobber, Cu0.021 mg120.346
65Zink, Zn0.19 mg10254
67Mangan, Mn0.159 mg281.213
223Cholesterol0 mg----
244Tryptofan15 mg----